Project Description

Over Vrouwenkracht

Vrouwenkracht is een bedrijf dat ik samen met Carla Bol heb opgezet. Onze coachingsmethoden zijn verschillend maar we streven naar dezelfde missie. Zo vullen wij elkaar aan en passen onze methoden en denkwijzen goed bij elkaar. Hierdoor krijgt iedere deelnemer volle en gelijkwaardige aandacht.

Met Vrouwenkracht organiseren wij inspirerende weekenden en geven wij coaching. De weekenden, genaamd Vrouwenvuur en Vrouwenvonk, zijn een driedaagse reis vol ontdekkingen en inzichten. In beide weekenden staan andere thema’s en doelen centraal. Carla en ik organiseren deze weekenden en zijn allebei ook coach gedurende de weekenden.

Wij bieden ook coaching voorafgaand of na afloop van de trainingsweekenden. Deelnemers kunnen hier terecht om bijvoorbeeld hun vragen van tevoren scherper te krijgen. Wanneer deelnemers na het weekend behoefte hebben om hun onderzoek voort te zetten, is dit ook mogelijk.

Resultaten

2 Vrouwenkracht weekenden

20 deelnemers

BEKIJK DE WEBSITE

“De enorme betrokkenheid, openheid, eerlijkheid die jullie zijn en hebben. De kracht die jullie meegeven is echt ongekend. Jullie kunde en knowhow van het weekend is echt fantastisch, mooi en bijzonder. Jullie raken en komen tot de kern.”

Thirza Peppelenbos, Jongleren in Coronatijd, 2020

Gratis adviesgesprek

Vraag een gratis adviesgesprek aan van 60 minuten. Vul het formulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug om een datum te prikken.

TrainingCoachingIntervisieAnders

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag