Sommige mensen ontdekken hun passie al op jonge leeftijd en werken naar een passend beroep toe. Bij mij ging dit niet zo. Vanuit de hotellerie ben ik in het HR vak gerold. Pas op latere leeftijd kwam ik erachter wat écht bij mij paste: het ontwikkelen van mensen door middel van coaching, training, teamontwikkeling en intervisie. Ik ontdekte dat ik helemaal niet zo operationeel was als ik dacht en dat ik personeelsmanagement interessant vond. Ik volgde meerdere opleidingen in deze richting en wisselde van branche. De afgelopen decennia werkte ik in verschillende HR functies bij geweldige bedrijven. Hierin heb ik veel mooie mensen mogen begeleiden in het ontwikkelen van hun talenten en persoonlijke en professionele vraagstukken.

De afwijzing werd mijn motivatie

Een uitdagende baan waar ik mij kon ontwikkelen werd in mei 2018 beëindigd. Een klap in mijn gezicht. Maar ik herpakte me en ging voor mijzelf na: hoe kan ik dit omzetten in iets positiefs? Hoe ga ik hier professioneel mee om? Eigenlijk verlangde ik al een langere tijd naar ondernemerschap. Het kriebelde al een poos, maar doordat ik zo gelukkig was met mijn werk, had ik er nooit naar geluisterd. Tot de zomer van 2018. Ik besloot mijn talenten, werkervaring, opleidingen en levenservaring optimaal te gaan benutten als ZZP-er. Zo ontstond Bizcover. Wat is Bizcover precies en wat heeft mij gevormd?

Bizcover: Business + Discover

Ik geloof dat alles met een reden gebeurt. Alle tegenslagen die we meemaken vormen ons tot wie we zijn. Alle nieuwe paden die we bewandelen, laten ons de zijweggetjes naar een ander doel zien. Een doel dat beter bij ons past. Kies jij de weg die jou gekozen heeft? Zie jij welk doel beter bij jou past en ga je daar dan ook voor? Met Bizcover wil ik doen waar ik goed in ben en energie van krijg: training en coaching geven op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ik heb mijn plek gevonden

Vroeger zijn wij heel veel verhuisd. Dat doet veel met je als kind. Telkens nieuwe vrienden maken, een nieuwe omgeving, gewoon helemaal opnieuw beginnen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik het moeilijk vond om mijn plek te vinden, ik heb veel afwijzing ervaren. Maar het heeft er ook voor gezorgd dat ik mijn plek koester, als ik die gevonden heb. Mede door mijn solo reis naar Zuid-Amerika weet ik wie ik ben en wat ik wil. Dit zijn gebeurtenissen die mij hebben gevormd en die mij belangrijke inzichten hebben gegeven. Ik heb mijn plek nu gevonden. Een plek waar ik veel vrijheid heb en organisaties en mensen écht verder kan helpen. Bizcover is mijn plek, een plek waar talenten en inzichten onthuld worden en ervoor zorgen dat jij of jouw team elke dag plezier ervaart op het werk.