Loading...
Referenties2019-07-19T18:30:29+00:00

Het is altijd geloofwaardiger als iemand anders je iets over mij vertelt, dan dat je het gewoon op mijn website leest. Snap ik helemaal. Daarom heb ik referenties verzameld. Dit is wat anderen over mijn coaching zeggen.

Bij welke soort vragen kun jij mij bij anderen aanbevelen?

“Je kunt met diverse vragen bij Nicole terecht. Mijn wens was om vooral te kijken naar het werkgedeelte in mijn leven. Tijdens de gesprekken komen toch ook andere, meer persoonlijke zaken aan bod, en toch weet Nicole de focus te houden op jouw behoefte. Dat vind ik prettig. Wat ik prettig vind aan Nicole is dat zij wel de zijstap maakt indien nodig, maar dus ook de focus aanbrengt op jouw doel, zodat het ook geen eindeloze serie van gesprekken wordt. Die afbakening vind ik prettig.”

Judith

Wat verwachtte je van de coaching?

“Ik verwachtte van de coaching dat het mij zou helpen om richting te kiezen op gebied van werk. Ik worstelde met verschillende idealen en wist niet goed hoe richting te kiezen.”

Zijn je verwachtingen uitgekomen?

“Het is niet zozeer dat mijn verwachtingen zijn uitgekomen of juist niet, de coaching met Nicole heeft me wel veel opgeleverd. Namelijk rust in mijn hoofd en wat meer berusting bij mijn huidige situatie. Die eigenlijk toevallig ontstaan is in de tijd dat ik gesprekken had met Nicole. Door de gesprekken met Nicole ben ik op een andere manier naar dingen waar ik mee zit, gaan kijken. Nicole heeft me geleerd om niet perse het antwoord te zoeken, maar te analyseren hoe ik in het verleden tot keuzes ben gekomen en daarvan te leren.”

Welke stap(pen) heb jij gemaakt en kun je gaan maken door de coaching?

“Ik heb vooral geleerd dat het soms ook goed is om tevreden te zijn met je huidige situatie als die bevalt. Niet altijd te streven naar meer en beter. Hoewel ik het nog lastig vind, probeer ik wel meer te genieten van het nu, en de rust die me dat geeft, in plaats van al na te denken over volgende stappen. Het leven is toch niet altijd planbaar en het kan juist ook mooie en vooral leuke dingen opleveren als je niet alles vooruit plant.”

Michel (technisch specialist)

Wat verwachtte je van de coaching?

“Iemand die helpt een weg vooruit te zoeken, door te luisteren, vragen te stellen en waar nodig te helpen.”

Zijn je verwachtingen uitgekomen?

“Ja. Coaching is geen wondermiddel en vraagt, tijd, aandacht en bereidheid aan jezelf te werken. Maar dan is een goede coach zoals Nicole een enorme hulp in het hervinden van vaste grond onder je voeten, en het vervolgens vinden van een nieuwe weg.”

Welke stap(pen) heb jij gemaakt en kun je gaan maken door de coaching?

“Ik was behoorlijk vastgelopen en heb hulpmiddelen gevonden om in werk en daarbuiten beter te functioneren, nieuwe kaders te scheppen en meer rust te vinden. Een volgende stap die ik kan maken is mijn carrière anders te richten en wellicht een switch te maken.”

Bij welke soort vragen kun jij mij bij anderen aanbevelen?

“Vragen over werk, carrière, persoonlijkheid, relaties, de samenhang daartussen en vooral wat je eigen rol daarin is of kan zijn.”

Nicole Lam

“Alles wat je nodig hebt, is er al.”

Of het nu in mijn functie als dutymanager, HR-adviseur, talentmanager of coach/trainer was, steeds weer ervaarde ik wat een mens of team nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen, er al is. Oftewel: de antwoorden op vragen zitten in jezelf, je kunt er soms alleen niet bij. Daardoor kunnen belangrijke talenten onbenut blijven. Hoe je steeds de inzichten in jezelf of met elkaar vindt, dat kun je leren. Het liefst een heel leven lang.

Werkervaring