Coaching

Wat houdt coaching door Bizcover precies in?

Heb je behoefte aan persoonlijke ontwikkeling of professionele groei? Ik begeleid je hier graag in door te spiegelen, te onderzoeken en soms te confronteren. Samen komen we tot oplossingen. Wat deze coaching uniek maakt zijn de scherpe observaties en verrassende invalshoeken, waarbij je aandacht, rust en humor kunt verwachten.

Resultaten

 • Verkrijg inzicht in jezelf/talenten
 • Ontwikkel juist die vaardigheden die belangrijk zijn voor jouw werk
 • Vergroot je werkplezier, waardoor je energie overhoudt
 • Leer omgaan met lastige situaties
 • Herken patronen in je gedrag en ontdek hoe dit jouw functioneren beïnvloedt
 • Ontdek welke plek bij jou past

Wat is het nut van coaching voor het bedrijf?

Tijdens het coachingstraject gaan we aan de slag met persoonlijke en professionele leervragen. Om kunnen gaan met bijvoorbeeld lastige situaties is een belangrijke skill als leidinggevende of professional. De leidinggevende of professional leert beter om te gaan met lastige situaties, wat de werksfeer en efficiëntie ten goede komt. Een werknemer die plezier heeft in zijn of haar werk is productiever en de positieve energie werkt aanstekelijk voor de rest van de werknemers. En die positieve energie zorgt ook weer voor een goede sfeer op de werkvloer, betere werkrelaties tussen de werknemers en productiviteit.

Wat is het nut van coaching voor de werknemer?

Leer jezelf beter kennen. Zo kun je gerichte keuzes maken op zakelijk gebied, maar ook in je privéleven.

Intervisie

Wat houdt intervisie door Bizcover precies in?

Je hebt een vraag of een probleem. Het is iets wat zich voordoet in je dagelijkse werk. Hoe zou je het vinden om advies te krijgen van mij en zes andere deelnemers? Dat is wat we doen bij intervisie: met een groepje van maximaal zeven professionals in organisaties bespreken we vragen en problemen uit de dagelijkse praktijk. Ik adviseer, maar begeleid ook het hele proces.

Wat is het nut van intervisie voor jou als professional?

Deelnemers kunnen een vraag inbrengen. Dit ga je samen onderzoeken en hier geef je dan advies over, volgens bepaalde methodieken. Hiermee train je je probleemoplossend vermogen. Krijg je grip op je leerproces en denkproces. Wat heb je hieraan? Hierdoor kun je effectiever handelen en dat komt goed van pas in je dagelijkse werk.

Wat is het nut van intervisie voor het bedrijf?

De professional traint het probleemoplossend vermogen en wordt beter in effectief handelen. Elke professional kampt met vraagstukken, groot of klein. Juist doordat de professionals met elkaars vraagstukken aan de slag gaan, leren ze om te gaan met verschillende mensen, situaties, mogelijkheden en moeilijkheden.

“It is an art to know yourself and to accept and to find your place in life and work”

Training

Wat houdt training door Bizcover precies in?

Zoek je training op het gebied van teamontwikkeling of persoonlijk leiderschap? Ik kan je hierbij helpen. De training wordt gegeven aan een groep medewerkers of teamleden. Iedereen heeft andere talenten, voorkeuren en manieren van persoonlijk leiderschap. Ik geloof in een aanpak op maat. Ik ontwerp de training dan ook naar aanleiding van de behoefte, zodat de training echt resultaat oplevert.

Resultaten

 • Leer hoe je effectief samen kunt werken
 • Leer hoe je de gewenste resultaten kunt realiseren
 • Verkrijg inzicht in je professionele en persoonlijke leerweg
 • Verkrijg inzicht in de leerweg en de doelen van het team
 • Geef persoonlijk leiderschap vorm en leer over de bijbehorende effecten
 • Geef richting aan persoonlijk leiderschap – vanuit het hoofd en het hart
 • Leer feedback vragen en ontvangen
 • Leer om te reflecteren

Wat is het nut van training voor de werknemer?

Je leert om te leiden, maar ook om te volgen. Beide zijn even belangrijk. Misschien nog wel het belangrijkste: je wordt bewust van je eigen handelen en het effect daarvan. Tijdens de trainingen brengen we theorieën in de praktijk en leren we door te doen. Leer om bepaalde fasen van teamontwikkeling te kunnen herkennen, zodat je weet wat er nodig is op welk moment.

Wat is het nut van training voor het bedrijf?

Gemotiveerde en betrokken werknemers houden je organisatie draaiende. Ze zorgen voor een goede werksfeer en realiseren de resultaten die jij wilt bereiken met je bedrijf. De training is op maat gemaakt. Met deze training werken we aan leerdoelen, samenwerken, reflecteren en de verschillende wegen en paden van de werknemers. Dit komt de sfeer en productiviteit ten goede.