Project Description

Over Dura Vermeer

Dura Vermeer biedt integrale en duurzame oplossingen voor projecten in de bouw, infrastructuur en op het gebied van engineering en dienstverlening. De kracht is de focus op continuïteit en duurzaamheid. Dura Vermeer vindt de ontwikkeling van medewerkers erg belangrijk. De werkomgeving is creatief en stimuleert zelfontplooiing en ondernemerschap.
Van oktober 2007 tot maart 2017 werkte ik als HR adviseur. Daarna werkte ik voor iets meer dan een jaar (tot mei 2018) als Talent Manager.

Wat ik heb bereikt als Talent Manager

In 1 jaar en 3 maanden heb ik me vooral gericht op een traineeprogramma, training voor de inkoopafdeling, workshops voor professionals, trainingen voor young professionals en strategische personeelsplanning. Ook maakte ik talentanalyses. Buiten dat richtte ik me op de ontwikkelbehoefte van leidinggevenden en zette ik talenten aan tot een persoonlijk ontwikkelplan.

Divisiebeleid terug laten komen in het beleid voor talentmanagement

Het talenbeleid uitvoeren

Talenten identificeren en ontwikkelen

Wat ik heb bereikt als HR Adviseur

In meer dan 10 jaar heb ik uiteenlopende projecten gedaan. Wat overeenkomt is de focus op effectiviteit en professionele ontwikkeling. Zo ontwikkelde ik een strategisch personeelsplan, meerdere verandertrajecten in onder andere leiderschap en cultuur, een ontwikkelatelier voor talenten (om persoonlijk talent zichtbaar te maken en strategisch in te kunnen zetten), training voor persoonlijke effectiviteit en het HR-jaarplan. Bij alle plannen en trainingen was ik ook nauw betrokken bij de uitvoering en ontwikkeling.
Twee resultaten waar ik heel trots op ben: ik bracht het verzuim omlaag van 21% naar 4% en ik realiseerde een plan voor het saneren van de afdeling betontimmermannen, waarbij ik een reductie realiseerde van 72 FTE naar 40 FTE.

HR-gerelateerde onderwerpen op strategisch en tactisch niveau

Wil je meer informatie over een bepaald project?
Stuur mij dan een mailtje.

“Met veel genoegen heb ik samen met Nicole mogen werken aan de verandering van Dura Vermeer Beton- en Waterbouw van vakgerichte aannemer tot talentgericht bouwbedrijf met een scherp oog voor persoonlijke ontwikkeling en verantwoordelijkheid (geven en nemen).
Door Nicole’s “hands-on” benadering van persoonlijke ontwikkeling hebben veel medewerkers (en daarmee de organisatie) een ontwikkelsprint kunnen maken die daarvoor niet voor mogelijk werd geacht.
Een organisatie met verantwoordelijke zelf-kritische collega’s die met plezier elke dag hun topprestatie aan de organisatie leveren.
Nicole werkt op een prettige direct aansprekende wijze en weet medewerkers, collega’s en leidinggevenden steeds te verrassen met een energieke en nuchter professionele benadering van HR(D) zaken.
Ik denk regelmatig met groot genoegen terug aan onze samenwerking.”

Hans Kooijman, Heijmans (voormalig Dura Vermeer)

Gratis adviesgesprek

Vraag een gratis adviesgesprek aan van 60 minuten. Vul het formulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug om een datum te prikken.

TrainingCoachingIntervisieAnders

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag