Albert Heijn2018-11-14T13:43:42+00:00

Project Description

Over Albert Heijn

Is het nodig om uit te leggen wat Albert Heijn is? Iedereen weet wel dat het een supermarkt is, maar Albert Heijn doet zo veel meer. Er werken zo’n 100.000 mensen in de winkels, maar ook op het hoofdkantoor. Innovatie en ontwikkeling staan bij Albert Heijn voorop. De omgeving waarin ik werkte was de bezorgservice Albert.nl (nu AH.nl) en dat was zeker een dynamische omgeving, die sterk aan verandering onderhevig was. Anticiperen op deze veranderingen was een uitdaging en dat is wat ik deed bij de P&O afdeling: structuur, werkprocessen en methodieken zo inrichten dat alle kansen werden benut en de processen vlekkeloos verliepen.

Resultaten en projecten

De projecten waar ik aan deelnam of verantwoordelijk voor was, zijn uiteenlopend. Op het gebied van P&O zette ik dus de administratie op, realiseerde ik het jaarplan en gaf ik leiding aan de P&O assistent. Ik was nauw betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van het verzuimbeleid, beoordelingsbeleid, opleidingen, werving en selectie, een reorganisatie en de ontwikkeling van medewerkers. Qua leiderschap ontwikkelde ik workshops voor teamleiders en voerde deze ook uit.

Opzetten P&O administratie

Mede-ontwikkelen P&O beleid

Actief meedoen met de onderhandelingen met uitzendbureaus

Gratis adviesgesprek

Vraag een gratis adviesgesprek aan van 60 minuten. Vul het formulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug om een datum te prikken.

TrainingCoachingIntervisieAnders

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Nicole Lam

“Alles wat je nodig hebt, is er al.”

Of het nu in mijn functie als dutymanager, HR-adviseur, talentmanager of coach/trainer was, steeds weer ervaarde ik wat een mens of team nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen, er al is. Oftewel: de antwoorden op vragen zitten in jezelf, je kunt er soms alleen niet bij. Daardoor kunnen belangrijke talenten onbenut blijven. Hoe je steeds de inzichten in jezelf of met elkaar vindt, dat kun je leren. Het liefst een heel leven lang.

Werkervaring